Sleutelstad lanceert nieuwe website en start met tv

Vanmiddag om 17.00 uur verricht de Leidse wethouder Yvonne van Delft (media) de officiële openingshandeling van Sleutelstad TV. Ook gaat op dat moment de nieuwe website van de omroep online, waardoor ook de nieuwe herkenbare huisstijl gepresenteerd wordt.

Tussen 15.00 en 17.00 uur is onze website in verband met de overgang naar de nieuwe site niet bereikbaar. Groot nieuws melden we wel op onze sociale media, zodat je niets hoeft te missen. Vanaf 17.00 uur ben je van harte welkom om de lancering door wethouder Yvonne van Delft (Media) vanuit je eigen huiskamer live mee te maken via www.sleutelstad.nl/tv en Ziggo kanaal 46.

Kijk en luister live mee vanuit huis
Het was de bedoeling om rond de officiële start een leuk feestje te bouwen, maar door de coronacrisis gaat dat niet door en kiest Sleutelstad ervoor om de opening live uit te zenden via het nieuwe tv-kanaal en via Sleutelstad Radio. Ook online is de opening te zien en te horen via deze website.

Nu geen Open Studiodagen en uitzendmarathon
Aansluitend was een live radio-marathon gepland die tot zondag middernacht zou duren. Zaterdag en zondag zouden de deuren van de nieuwe studiolocatie worden opgesteld voor het publiek, maar uiteraard kan ook dat nu geen doorgang vinden. Zodra het weer kan, wordt een nieuw moment gekozen om de open dagen alsnog te organiseren.

Waar te zien en te horen
De radio-uitzendingen zijn zoals altijd te beluisteren via 107.5 FM in de ether, 102.4 kabel, via deze website en mobiel via de verschillende radio-apps. De televisie-uitzendingen zijn te zien via Ziggo kanaal 46 en online via deze website. Andere providers zoals KPN starten hopelijk zo snel mogelijk met de doorgifte, maar daarover is nog geen startdatum aan ons gecommuniceerd.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline