Niersman start bouw nieuwbouwproject bij Haagse Schouw

Bouwbedrijf Niersman is deze week begonnen met de bouw van een woontoren met acht verdiepingen met daarin 26 vrije sector huurappartementen en daarnaast zes twee-onder-een-kapwoningen met tuin aan het water. De woningen komen op de hoek van de Haagse Schouwweg met de Rijndijk in Leiden.

Deze diashow vereist JavaScript.

De officiële starthandeling van het project Rijndijk 300 die wethouder Fleur Spijker (Duurzame Verstedelijking) zou verrichten is in verband met de coronacrisis achterwege gebleven. Een feestelijk moment volgt ongetwijfeld bij de oplevering.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline