Innen lokale belastingen voor ondernemers voorlopig opgeschort

De Belastingsamenwerking Gouwe-Rijnland (BSGR) geeft ondernemers in onze regio op verzoek uitstel van betaling van gemeentelijke belastingen. “Naar aanleiding van de uitbraak van het coronavirus zijn er door het kabinet toezeggingen gedaan over uitstel van het betalen van rijksbelastingen door ondernemers. Ook lokale overheden is verzocht coulance te betrachten bij het betalen van de belastingen door ondernemers”, zo meldt de BSGR die voor een groot aantal gemeenten en het Hoogheemraadschap van Rijnland de belastingen int.

Veel ondernemers hebben de afgelopen periode een belastingaanslag van de BSGR ontvangen. Besloten is om aan bedrijven die daarom vragen uitstel van betaling te verlenen tot 31 augustus 2020.

 

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline