Leidse moskeeën sluiten zich aan bij klokken van hoop

10

Niet alleen de kerken in Leiden laten vanavond om 19.00 uur van zich horen. Ook de moskeeën die Leiden rijk is, sluiten zich aan bij de actie die is bedoeld om een teken van hoop te laten horen. Omdat de moskeeën geen klokken hebben zal precies om 19.00 uur een gebedsoproep te horen zijn vanuit de minaretten.

Woordvoerder Abdelhamid Bouzit van het Leids Moskeeën Platform noemt het een teken van solidariteit met onze samenleving. “Want net als in de kerken is er ook in de moskee natuurlijk nu geen gebed mogelijk.”

Delen

10 reacties

  1. Bize bu mübarek ezani duyuran dinleten Allah’ıma sonsuz şükürler olsun.insallah amin amin amin.bize bu guzelliği yaşatan Rabbim herseye kadirdir…

  2. Ahmed Masal op

    Vertaling: Moge de eindeloze dank aan Allah zijn, die ons naar deze heilige adhan laat luisteren.

  3. Wat een overbodige overlast weer van die kerken. Misselijkmakend dat ze de crisis gebruiken om de aandacht weer eens op zich te vestigen.

    • Een Leids burger op

      Om van die overbodige gebedsoproepen bij de onaangepaste moslims nog maar te zwijgen….

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline