Brandlucht bij lift Level Leiden houdt hulpdiensten bezig

1

Vanmorgen rond 9.30 en opnieuw rond 10.00 uur werd de brandweer gealarmeerd vanwege een brand(lucht) bij Level Leiden. Dat is het gebouw aan de Bargelaan waar bezin dit jaar ook het Stadskantoor van de gemeente Leiden is gevestigd.

De meldingen werden gedaan door Topaz Revitel dat op een hogere etage is gehuisvest. Er was sprake van een brandlucht rond de lift. De brandweer heeft een uitgebreid onderzoek ingesteld, maar kon geen duidelijke oorzaak vinden.

Delen

1 reactie

  1. Nico van Tuurenhout op

    Niet de eerste keer dus, dit is in dat rare gebouw vaker aan de hand geweest. Als u in het gebouw op bezoek bent bij bijvoorbeeld Revitel, neem dan eens de trap naar beneden en laat u verrassen…

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline