Bewoner laat gas open staan: brandweer grijpt in

In de Titus Brandsmalaan in Leiden roken bewoners vanmiddag een sterke gaslucht. Liander werd gewaarschuwd en medewerkers van de netbeheerder constateerden dat er inderdaad gas uit een woning kwam.

Omdat de bewoner niet open deed, werd vervolgens de brandweer erbij gehaald om uit te sluiten dat er iets met de bewoner was gebeurd. De brandweer is de woning via een raam de woning binnen gegaan en toen bleek dat de bewoner niet thuis was. Hij was blijkbaar wel vergeten om de gasknop van het fornuis dicht te draaien. Dat heeft de brandweer voor hem gedaan.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline