Café in Zoeterwoude start Selfservice

8

De uitbaters van café de Meester (Zuidbuurtseweg 58 in Zoeterwoude-dorp) komen hun bezoekers de komende periode tegemoet met een selfservice dienst. Terwijl het café voorlopig gesloten is als gevolg van de maatregelen die de overheid nam om de verspreiding van het coronavirus af te remmen, hebben ondernemers Guus en Yvonne van der Geest dinsdag kannen met koffie en thee klaar gezet voor hun gasten.

De dranken worden op veilige afstand van andere bezoekers op het terras genuttigd uit papieren bekertjes waarmee het besmettingsgevaar geminimaliseerd is. “Je moet toch wat?”, verklaart Guus van der Geest de actie. Afhankelijk van het succes van de actie zal de Meester het selfservice concept de komende weken vaker toepassen.

Delen

8 reacties

  1. Mooi initiatief, hoeveel bedrijven zijn niet getroffen door de Corona pandemie, alle beetjes helpen

  2. Kom zeker bakkie doen, sterkte Guus en Yvonne en medewerkers. Weet zeker dat Zoeterwoude met jullie meeleeft!

  3. Vorige week op de valreep nog een mooie avond gehad Yvonne, Guus en collega’s. Helaas nu even niet, succes in deze tijd en een mooie actie!

  4. Wat een leuke actie. Kom morgen bakkie doen op mijn wandeling. Mis dit heel erg.
    Ontsmettingsdoekje bij me

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Robbert Beurse

Verslaggever en inwoner van Zoeterwoude. Maakt radio in de Leidse regio sinds 1995.

Je bent nu offline