Zoeterwoudse kaasboeren in de prijzen bij Cum Laude Awards

In Fort Wierickerschans (Bodengraven) zijn twee kaasboeren uit Zoeterwoude in de prijzen gevallen met de door hen ingezonden kaas. Kaasboerderij van Veen ontving een bronzen waardering voor hun komijnekaas. De familie Captein won, voor het tweede jaar op rij, goud met hun oude kaas. Beide kazen zijn in de boerderij winkel op het erf van de kaasboeren te koop.

De Cum Laude Awards worden jaarlijks georganiseerd door de Bond van Boerderij-Zuivelbereiders. Naast de Cum Laude Awards in de categorieën: ‘Harde kaas’, ‘Zachte kaas’ en ‘Zuivel’, worden er medailles uitgedeeld voor de verschillende soorten kazen binnen een categorie.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Robbert Beurse

Verslaggever en inwoner van Zoeterwoude. Maakt radio in de Leidse regio sinds 1995.

Je bent nu offline