Stuur je coronavragen en tips naar Sleutelstad

Heb jij een vraag over het coronavirus in de Leidse regio? Stuur hem in naar de redactie van Sleutelstad en wij proberen het voor je uit te zoeken. Dat kan via corona@sleutelstad.nl en via whatsapp 06-16811160. Je kunt een vraag ook insturen als audio-opname, dan wordt hij mogelijk op de radio uitgezonden.

Sleutelstad zendt vanaf vandaag twee keer per dag een nieuwsuitzending uit met actuele informatie over corona en de gevolgen van de maatregelen in de Leidse regio. De uitzendingen zijn iedere dag te horen tussen 13.00 en 14.00 uur en tussen 17.00 en 18.00 uur via 107.5 FM, 102.4 op de kabel en online via sleutelstad.nl/player.

Ook tips welkom
Ook bijzondere verhalen en tips zijn welkom, evenals video- en fotomateriaal. Ook dit kun je insturen via corona@sleutelstad.nl en via whatsapp 06-16811160.

Blijf op de hoogte
Volg sleutelstad.nl en blijf de hele dag door op de hoogte van de ontwikkelingen rondom het coronavirus in de Leidse regio. Elke dag plaatsen wij artikelen met updates en ook de interviews uit de live uitzendingen zijn hier terug te vinden.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Reanne van Kleef

Hoofdredacteur sport, politiek verslaggever, algemeen redacteur, presentator nieuws071 en sport071.

Je bent nu offline