Scootmobilist die zaterdag de Vliet inreed overleden

12

De man die zaterdagochtend bij het Korte Vlietpad met zijn scootmobiel het water van de Vliet inreed is overleden. Een woordvoerder van de politie heeft dat bevestigd. Getuigen hebben verklaard dat de man onwel is geworden, waarna hij het water is ingereden.

Passerende wielrenners zagen dat gebeuren en zijn direct te hulp geschoten. Twee van de wielrenners zijn de Vliet ingesprongen en kregen het slachtoffer snel uit het water waarna zij zijn gestart met het verlenen van eerste hulp.
De hulpdiensten hebben het slachtoffer vervolgens gereanimeerd en in kritieke toestand met spoed naar het ziekenhuis overgebracht.

Delen

12 reacties

  1. Ondanks de heldhaftige pogingen van de wielrenners, jammer. Hoop dat de man weinig heeft gemerkt of geleden.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Arjen Kennis

Je bent nu offline