Ravage op Rijnsburgerweg in Oegstgeest

15

Een automobilist is vanmorgen tegen een betonnen wegafscheiding gereden op de Rijnsburgerweg in Oegstgeest. De weg is enige tijd afgesloten geweest in de richting van Rijnsburg. Ambulancepersoneel heeft de bestuurder nagekeken maar hoefde niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

15 reacties

  • Zuster Zeik op

   Wat een rare reactie Dirk. Als de bestuurder Hyundai, Opel of Alfa had gereden had je waarschijnlijk dezelfde inhoudsloze reactie geplaatst.

  • Danny Haasnoot op

   Dirk, ook een Audi met een topsnelheid van 250 km/u rijdt gewoon 30 km/u op de Rijnsburgerweg. Dat weet toch iedereen… Daar koop je zo’n auto toch voor!

  • Ik voel mij als Audirijder gediscrimineerd door deze opmerking. Waar kan ik aangifte doen?

 1. Kees Wolfs

  Als je daar ‘probeert’ om je aan de maximum snelheid van 30 km/h te houden ben je je leven niet zeker. Alles en iedereen torpedeert daar je kofferbak.

 2. Nederlandse gemeenten gooien wegen vol gevaarlijke obstakels. Met heel veel ongelukken tot gevolg.

 3. Wat een opluchting dat het ambulancepersoneel niet naar het ziekenhuis hoefde…😅

  • Dit was een kwestie van tijd , Heb me al vaker afgevraagd hoe lang het duurde voordat er zoiets zou gebeuren… bijdeze..
   Die paar meter afzetting staat gewoon erg vreemd op de middellijn, bijna geen marge voor correctie, en valt bijna niet op als het donker is..

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Arjen Kennis

Je bent nu offline