Nu dertien geregistreerde coronabesmettingen in Leidse regio

9

Het aantal mensen in de Leidse regio dat besmet is geraakt met het coronavirus is opgelopen tot dertien. In Leiden zijn er twee meldingen bijgekomen. Dat brengt het totaal aantal patiënten in Leiden op acht. In Oegstgeest zijn vier mensen besmet en in Leiderdorp is voor het eerst ook iemand met het coronavirus besmet. Voorschoten en Zoeterwoude zijn nog gevrijwaard van het nieuwe virus.

Stuur je coronavragen en tips naar Sleutelstad!
Sleutelstad zendt vanaf 16 maart twee keer per dag een live nieuwsuitzending uit met actuele informatie over corona en de gevolgen van de maatregelen in de Leidse regio. Heb je zelf een vraag over iets dat met het coronavirus en de Leidse regio te maken heeft waar je het antwoord niet op kunt vinden? Of heb je een interessante tip? Stuur je reactie naar corona@sleutelstad.nl of telefonisch via whatsapp op 06-16811160. Je kunt een vraag ook insturen als audio-opname, dan wordt hij mogelijk op de radio uitgezonden. De uitzendingen zijn iedere dag te beluisteren tussen 13.00 en 14.00 uur en tussen 17.00 en 18.00 uur via 107.5 FM, 102.4 op de kabel en online via sleutelstad.nl/player.

Delen

9 reacties

  1. Dat er in sommige gemeenten geen geregistreerde besmettingen zijn, wil niet automatisch zeggen dat ze zijn gevrijwaard.

  2. Lekker nutteloze informatie. Het zijn er 13 en dan? Morgen zijn het er waarschijnlijk weer meer, etc. etc. Ik vraag me werkelijk af wat het nut is van dit soort informatie. We weten een ding zeker en dat is dat we er voorlopig niet vanaf zijn. Wat we ook zeker weten is dat het kansloos is om te gaan hamsteren. Het transport en de distributiecentra draaien gewoon door en er is genoeg. Supermarkten, apotheken, banken en tankstations blijven gewoon geopend.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline