Nieuwe directeur voor Wereldschool Leimundo

6

PROOLeiden-Leiderdorp, de stichting voor het openbaar primair onderwijs in Leiden en Leiderdorp, heeft met ingang van 16 maart Jan Diebels aangesteld als de nieuwe directeur van Wereldschool Leimundo. Diebels volgt Patrick Geirnaert op die het afgelopen half jaar als interim-directeur heeft gewerkt.

Met de aanstelling van Diebels krijgt de school een ervaren directeur. Hij startte zijn carrière in het basisonderwijs in 1985 op de Leidse basisschool De Dukdalf.

Tussen 1999 en 2009 werkte Diebels op een basisschool in Brussel en Zuid-Frankrijk. Terug in Nederland stond hij eerst voor de klas bij basisschool De Morskring en werd er uiteindelijk directeur.

 

“Jan vindt het belangrijk om transparant te communiceren naar leerlingen, leerkrachten en ouders”, aldus het bestuur van PROOLeiden-Leiderdorp. “Hij vindt samenwerking de kracht om te komen tot mooie ontwikkelingen en heeft aandacht voor elkaar hoog in het vaandel staan”.

Delen

6 reacties

  1. Pia Hoeksma-de Jong op

    Wat leuk om te lezen ! Helemaal op je plaats. Hartelijk gefeliciteerd met deze nieuwe uitdaging.veel succes ! Groeten , Pia

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Arjen Kennis

Je bent nu offline