Vandalen gooien motorfiets in Oude Rijn

15

Een geparkeerde motorfiets langs de Oude Rijn in Leiden is in de nacht van zaterdag op zondag de gracht in gegooid. De politie is door een buurtbewoner gealarmeerd die de motor in de Oude Rijn zag liggen. Met enig kunst en vliegwerk is de motor door de politie dichter bij de kant getrokken. Vermoedelijk hebben de vandalen eerst geprobeerd de motor te stelen, de politie is een onderzoekt gestart. Een berger heeft de motor zondagmiddag uit de gracht getakeld. De motor is total loss.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

15 reacties

  1. Pieter Hoeberichts

    als je een tweewieler stalt in de buurt van water: zet hem aan de wereld vast!!! er zijn er die de “plons” erg leuk vinden. weg fiets niet gestolen maar in het water gegooid.

  2. U.I. Tleiden op

    Of is er geen parkeergeld betaald? Wat treden die Leidse handhavers tegenwoordig resoluut op.

  3. Tja het is van de gekken en die lijppoos mogen van mij met een steen aan hun nek de plomp in,maar ook,wie zet nu zijn dure moterfiets zo dicht bij het water.Dat is toch ergens vragen om moeilijkheden e dan nog geeneens muurvast gezet.Huur dan een garage of stal hem bij Molen de Valk.Triest dat dit gebeurt maar je weet s”nacht lopen er gestoorden randdebielen op straat.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Arjen Kennis

Je bent nu offline