Nationale boomfeestdag Zoeterwoude afgelast

Net als de andere gemeenten in de regio heeft ook Zoeterwoude besloten dat de jaarlijkse viering van de Nationale Boomfeestdag (voorlopig) komt te vervallen. Op woensdag 18 maart zouden meer dan 100 kinderen, vrijwilligers en andere personen een aantal struiken planten op het vernieuwde schoolplein van brede basisschool Het Avontuur. Ook werden er naast de pannakooi fruitbomen gepland.

In navolging van de landelijke maatregelen tegen het corona virus heeft de gemeente samen met Natuur en Milieu Educatie Zoeterwoude (NMEZ) besloten om de viering af te lasten. De mogelijkheden om de viering te verplaatsen naar het najaar worden momenteel uitgezocht.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Robbert Beurse

Verslaggever en inwoner van Zoeterwoude. Maakt radio in de Leidse regio sinds 1995.

Je bent nu offline