Molen de Valk vanaf nu elke avond uitgelicht

6

Na de herinrichting van de Lammermarkt komt Molen de Valk mooier uit dan ooit te voren. Het enige dat ontbrak was een goede verlichting zodat ook ’s avonds de molen in volle glorie te zien is. Dat probleem heeft de gemeente Leiden nu opgelost. Wethouder Fleur Spijker ontstak gisteravond voor het eerst de nieuwe verlichting. Vanaf nu wordt de molen elke avond uitgelicht.

Molen de Valk nog zonder de nieuwe verlichting.

De verlichting draait mee met de stand van de wieken waardoor de molen regelmatig anders aangelicht is. Na 01.00 uur ’s nachts gaat de verlichting uit om niet storend te zijn voor omwonenden.

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Delen

6 reacties

  1. Heel erg mooi. Nu een aantal bruggen nog in het centrum en de Rembrandt brug en Molen de Put.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Emile Van Aelst

Freelance fotograaf, redacteur en columnist bij Sleutelstad, Leidsch Dagblad en Leidse Glibber.

Je bent nu offline