Gemeente Zoeterwoude organiseert cursus positief leven

5

In samenwerking met GGZ Rivierduinen organiseert de gemeente Zoeterwoude de cursus ‘Positief Leven!’ Vanaf 16 april worden vijf bijeenkomsten georganiseerd waarin inwoners van Zoeterwoude op een laagdrempelige manier meer te weten kunnen komen over: stress, piekeren, mindfulness en ontspanning.

De cursus wordt gegeven op donderdagochtenden van 10:00 – 11:45 uur in de Eendenkooi (Kooikersplein 1) in Zoeterwoude-Rijndijk. Aanmelden via www.zoeterwoude.nl/cursus is verplicht. Deelname is gratis. De bijeenkomsten zijn op: 16 april, 23 april, 30 april, 7 mei en 14 mei 2020.

Delen

5 reacties

  1. JaapdeVries op

    Kunnen we mevrouw Montagne, hoewel inwoner van Leiden geloof ik, ook op deze cursus sturen? Er zijn vast wel meer mensen die hier een financiële bijdrage aan willen leveren.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Robbert Beurse

Verslaggever en inwoner van Zoeterwoude. Maakt radio in de Leidse regio sinds 1995.

Je bent nu offline