Bioscopen in Leiden blijven voorlopig geopend

10

Vooralsnog blijven de Leidse bioscopen Trianon, Lido en het Kijkhuis, ondanks de afgekondigde maatregelen tegen de verspreiding van het corona virus, gewoon open. De filmtheaters kunnen open blijven door het aantal verkoopbare tickets sterk terug te draaien. Zo ontstaat er meer ruimte in de zalen en wordt het besmettingsrisico verkleind.

Alle zalen zullen maximaal voor 30 procent bezet zijn. Trianon 1 vormt een uitzondering. Hier ligt het maximale aantal van 100 bezoekers op 28 procent. Ook worden alle films de komende tijd zonder pauze vertoond. Bioscopen Leiden, de overkoepelende organisatie van de bioscopen, hoopt door de maatregelen door te kunnen gaan met het vertonen van films. Verdere updates worden gedeeld via de sociale media kanalen van Bioscopen Leiden.

Delen

10 reacties

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Robbert Beurse

Verslaggever en inwoner van Zoeterwoude. Maakt radio in de Leidse regio sinds 1995.

Je bent nu offline