Tweede coronabesmetting in Oegstgeest

5

Een 47-jarige man uit Oegstgeest is positief getest op het coronavirus. De man is ziek geworden na een bezoek aan Noord-Italië en zit nu in thuisisolatie.

Een basisscholier uit Leiderdorp bij wie het coronavirus was vastgesteld is inmiddels hersteld en gaat weer naar school. De scholier is tijdens de besmetting niet op school geweest. Het kind had het virus opgelopen tijdens een vakantie in Noord-Italië.

Volgens de GGD Hollands Midden zijn er op dit moment dertien besmettingen in de regio. Eén patiënt, een vijfjarig kind uit Alphen aan den Rijn, is genezen.

Delen

5 reacties

 1. Zuster Zeik op

  Toch fijn dat mensen willens en wetens afreisden richting Noord-Italië toen dit vervelende virus om zich heen sloeg. Het overgrote deel van de besmettingen zijn te herleiden naar besmettingshaarden die al lange tijd bekend waren. Dat geeft te denken.

  • Broeder Plas op

   Je weet niet wanneer hij in Italië is geweest Zuster Zeik.
   En of het een en ander toen al bekend was.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Arjen Kennis

Je bent nu offline