Leiderdorps Museum en gemeente tekenen huurcontract

Het kantoor en museumdepot van het Leiderdorps Museum zijn al enkele weken in het gebouw Rhijnenburgh aan de Van der Valk Boumanweg gevestigd, maar dinsdag is deze huisvesting met de ondertekening van het vijfjarige huurcontract officieel geworden. Burgemeester Laila Driessen tekende het contract namens de gemeente, Bob Reidsma en Jos Gerrese deden dat namens het Leiderdorp Museum.

Het Leiderdorps Museum opent op 28 maart zijn deuren met de expositie “75 Jaar bevrijding – 75 jaar vrijheid” in het tentoonstellingsgebouw in schoolgebouw De Bron aan de Vronkenlaan.. Gelijktijdig wordt de vaste expositie van het museum, “Weet waar je woont” geopend.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Arjen Kennis

Je bent nu offline