Hele dag bijna geen treinen tussen Leiden en Hoofddorp door kapotte bovenleiding

17

Tussen Hoofddorp en Leiden Centraal rijden vandaag veel minder treinen dan normaal. Oorzaak is een defecte bovenleiding. De NS verwacht dat herstel tot tenminste 16.30 uur gaat duren. Er rijden stopbussen tussen Leiden Centraal, Sassenheim, Nieuw Vennep en Hoofddorp. Ook het treinverkeer tussen Haarlem en Den Haag heeft te leiden onder het defect.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

17 reacties

 1. De werkelijke oorzaak is volgens het Leidsch Dagblad dat bij werkzaamheden een kraan de bovenleiding heeft beschadigd waardoor er geen (elektrische) treinen kunnen rijden. Waarom vermeldt Sleutestad dit niet?

  • Een Leids burger op

   Maakt het wat uit of de reizigers worden geinformeerd dat die kapotte bovenleiding door een kraan kwam? Voor de reizigers is slechts van belang om te weten wanneer de bovenleiding weer gerepareerd zal zijn en hoe lang zij dus nog moeten wachten, alternatieve reisroutes e.d.

  • Steven Graan op

   Er staat geen oorzaak in het SLeutelstad bericht, dus doe nu niet voorkomen of er een onjuiste berichtgeving is.
   En wat maakt het uit, kapot is kapot. Het belangrijkste is gemeld in het artikel.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline