Reguliere brommercontrole in Leiden: veel snelheidsovertreders

24

De politie controleerde vanmorgen op de Rijnsburgerweg ter hoogte van de Wassenaarseweg brommers en scooters. Agenten op de motor plukten verschillende scooter- en brommerrijders van de weg. Bij de controlepost werden de voertuigen onderworpen aan een inspectie met onder andere een testrit op de rollerbank.

Volgens een woordvoerder van de politie zijn de meeste bekeuringen uitgeschreven vanwege een snelheidsovertreding. Bij één brommer was de technische staat niet in orde. Agenten in opleiding waren bij de controle aanwezig voor het opdoen van praktijkervaring.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

24 reacties

  • Zuster Zeik op

   Wat een rare maar vooral domme opmerking weer Natalie. Je spuwt alleen maar gal op alles wat gaande is. Maar met opmerkingen die kant noch wal raken.

   • Maar Natalie heeft hier wel een punt ! , het gaat om snelheid met behulp van een motor. En een e-bike heeft een (hulp) motor die mij inziens ook begrensd dient te worden. .

    • E bikes zijn afgesteld op 25 km maximaal. DE speedfiets mogen 45 maar moet met een brommerkenteken en een helm op

 1. Johan Pots

  Moeten ze veel meer doen. En bij een forse snelheidsovertreding direct een WOK-melding (wachten op keuring) doen. De snorscooters gaan ruim het dubbele van de toegestane 25 km/u.

 2. Brandt Willem

  prioriteit 1 he, als oma om de hoek wordt overvallen, als jantje in de straat wordt mishandeld en als de sigarenboer wordt overvallen is prioriteit 2

  • Grote stoere jongen ben je ook op je brommert, tot je een keer als een slushpuppie op t wegdek ligt kijken of alle C’s nog B’s zijn

  • Zuster Zeik op

   Ik ga er gemakshalve vanuit dat je doelt op de mensen die tijdens deze controle zijn gepakt. Als je doelt op de politieagenten dan is het een oliedomme opmerking.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Arjen Kennis

Je bent nu offline