Tractor botst op personenauto in Oegstgeest

Bij een kop-staart aanrijding op de Warmonderweg in Oegstgeest is flinke schade ontstaan aan een auto die door een trekker werd aangereden. De personenauto stopte voor de voetgangersoversteekplaats wat door de bestuurder van de trekker te laat werd opgemerkt. Ambulanceverpleegkundigen hebben de bestuurster van de auto gecontroleerd. Zij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De gealarmeerde brandweer heeft bij het incident assistentie verleend.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Arjen Kennis

Je bent nu offline