Brand bij Theehuis Leidse Hout: schade valt mee

6

Gisteravond werd brand ontdekt bij het Theehuis Leidse Hout. Toen de brandweer aankwam, bleek een schutting in lichterlaaie te staan. De brandweer wist het vuur snel te blussen, maar kon niet voorkomen dat schade ontstond aan een opslagruimte achter het theehuis. De horecagelegenheid zelf liep geen schade op. Waarschijnlijk is brandstichting de oorzaak.

Delen

6 reacties

  1. Wordt tijd voor camera toezicht Bernard ook bij de schutting er loopt gajes rond s”nachts en als je gesloten bent,denk ik ..

  2. Anna Hollebeek op

    Kunnen ze nu nooit eens andermans spullen met rust laten?? Tuig, Ja dan maar Camara,s plaatsen. Dat kost weer veel geld. Jammer dat het zo moet

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline