Vierde editie LIB druk bezocht

Voor de vierde keer stond de Stadsgehoorzaal in Leiden twee dagen lang in het teken van internationale bieren. Op vrijdag en zaterdag werd er het Leven in de brouwerij (LIB) festival georganiseerd waarop bezoekers konden proeven van het aanbod van 28 nationale en internationale brouwers, het grootste aantal tot nu toe. Lokale ondernemers zorgden voor snacks.


Kim van Niekerk, Nicky Geersinga en Robbert Beurse deden verslag van het LIB.

Coronovirus
Om de kans op verspreiding van het coronavirus zo klein mogelijk te maken had de organisatie van het LIB diverse maatregelen genomen. “We houden ons keurig aan de richtlijnen van de GGD en het RIVM. Daarnaast wijzen we de bezoekers via foldertjes, social media en onze website, op de hygiëne regels. Dus we hebben er alles aan gedaan”, verklaart organisator Rogier Rustige. De angst voor het virus leidde er overigens niet tot minder bezoekers. De vierde editie van het LIB was volledig uitverkocht.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Robbert Beurse

Verslaggever en inwoner van Zoeterwoude. Maakt radio in de Leidse regio sinds 1995.

Je bent nu offline