Herstel maar toch opnieuw verlies voor Zorg en Zekerheid Leiden

Zorg en Zekerheid Leiden Basketball heeft zich hersteld van de wanprestatie van afgelopen donderdag tegen Den Helder Suns, maar wist zondag in Zwolle toch niet te winnen van de Landstede Hammers.

De Leidse basketbalploeg begon aan het laatste kwart met een 62-64 voorsprong, maar moest in de laatste tien minuten maar liefst 31 punten incasseren. Door de 92-84 nederlaag zakken de basketballers naar de vijfde plaats en is Landstede Hammers de nieuwe koploper.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Robbert Beurse

Verslaggever en inwoner van Zoeterwoude. Maakt radio in de Leidse regio sinds 1995.

Je bent nu offline