Fietser ten val op Van der Valk Boumanweg in Leiderdorp

3

Een fietser die vanuit Leiden over de Spanjaardsbrug de Van der Valk Boumanweg in Leiderdorp op reed is zondagmiddag ten val gekomen. De vrouw verklaarde uitgegleden te zijn op het rode gedeelte van het asfalt. Buurtbewoners verklaarden dat er vaker valpartijen op het bewuste stuk fietspad plaatsvinden. De gealarmeerde ambulance heeft de fietser onderzocht. De brandweer heeft de weg een extra schoonmaakbeurt gegeven.

Delen

3 reacties

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Robbert Beurse

Verslaggever en inwoner van Zoeterwoude. Maakt radio in de Leidse regio sinds 1995.

Je bent nu offline