Vlietlandbrug verwijderd voor onderhoud

Een aannemer van de provincie heeft de Vlietlandbrug in Voorschoten vrijdagavond volledig verwijderd en overgebracht naar een loods waar hij een schilderbeurt krijgt. Op verzoek van omwonenden wordt de brug overgeschilderd in de oorspronkelijke blauwe kleur. De provincie heeft de exacte kleur weten te achterhalen. Ook wordt er onderhoud uitgevoerd aan de technische installatie en beweegbare delen van de brug.Het onderhoud aan de brug duurt drie weken. De vaarweg is tijdens de werkzaamheden volledig afgesloten. Voor voetgangers en fietsers is een veerpont beschikbaar tussen 6.00 en 22.00 uur.

 

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Robbert Beurse

Verslaggever en inwoner van Zoeterwoude. Maakt radio in de Leidse regio sinds 1995.

Je bent nu offline