Gemeente Zoeterwoude spreekt inwoners over dorpskern

Medewerkers van de gemeente Zoeterwoude gingen zaterdagochtend met inwoners in gesprek over de inrichting van het centrum. In een stand voor de supermarkt waren posters opgehangen waarop verschillende ideeën voor het dorpsplein waren uitgewerkt. Zoeterwoudenaren werd gevraagd om hun voorkeur aan te geven. Ook was er de mogelijkheid om nieuwe ideeën aan te dragen.

Mede dankzij het zonnige weer namen veel winkelende inwoners een kijkje bij de stand van de gemeente.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Robbert Beurse

Verslaggever en inwoner van Zoeterwoude. Maakt radio in de Leidse regio sinds 1995.

Je bent nu offline