Cardea Music Radio officieel van start

2

Zo’n anderhalf jaar geleden begonnen vanuit de Zoeterwoudse wijk Zuidbuurt de uitzendingen van Radio Gemiva. Bewoners van Swetterhage maken sindsdien vanuit locatie de Zonnehoek van de Gemiva Zorg Groep wekelijks radioprogramma’s. Op woensdag live en de rest van de week worden de programma’s herhaald.

Het bleek een inspiratiebron voor enkele medewerkers van Cardea Jeugdorg uit Leiden. Afgelopen maanden werd druk gewerkt aan de bouw en inrichting van een radiostudio en donderdag gingen de uitzendingen officieel van start via www.cardeamusicradio.nl. Als eerste werd de Leidse wethouder Yvonne van Delft in de uitzending gehaald voor een openingsinterview.

Chris de Waard ging naar de opening en maakte een radioreportage over de radio.

Cardea Music Radio is een initiatief van Cardea Jeugdzorg. Cardea biedt behandeling voor jongeren tussen de 13 en 18 jaar die het binnen het onderwijs niet redden door hun complexe problematiek. Met gerichte en intensieve behandeling op maat worden jongeren geholpen bij het krijgen van toekomstperspectief. Daarnaast worden zij begeleid naar een passende opleiding, werk of andere dagbesteding. 

x

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

2 reacties

  1. Hans de Kinderen op

    Sleutelstad moet gaan oppassen….er vliegen links en rechts allerlei nieuwe lokale zenders uit de grond😂😄😊

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline