Vlietlandbrug Voorschoten krijgt oorsponkelijke blauwe kleur terug

1

Het onderhoud aan de Vlietlandbrug begint dit weekend aan de volgende fase. De brug met de bijnaam “De Blauwebrug” wordt door een aannemer van de provincie van zijn plaats gehaald en overgebracht naar een loods waar het een schilderbeurt krijgt.

Op verzoek van omwonenden wordt de Vlietlandbrug overgeschilderd in de oorspronkelijke blauwe kleur. De provincie heeft de exacte kleur weten te achterhalen. Ook wordt er onderhoud uitgevoerd aan de technische installatie en beweegbare delen van de brug.

Deze diashow vereist JavaScript.

Het verwijderen van de brug begint dit weekend en duurt tot en met maandagochtend. De vaarweg is tijdens de werkzaamheden volledig afgesloten. Voor voetgangers en fietsers is een veerpont beschikbaar tussen 6.00 en 22.00 uur. “De Blauwebrug” wordt in het laatste weekeinde van deze maand weer teruggeplaatst.

Delen

1 reactie

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Arjen Kennis

Je bent nu offline