Eerste coronabesmetting in Leidse regio een feit

3

De tweede test die is afgenomen bij een 32-jarige man uit Oegstgeest bevestigt de besmetting met het coronavirus. De man is daarmee de eerste in onze regio. Eerder vandaag maakte de GGD Hollands-Midden al een sterke verdenking bekend. Er was daarom al begonnen met het in kaart brengen van de contacten van de man. Ze krijgen leefregels en instructies hoe te handelen bij klachten. De man uit Oegstgeest is in Noord-Italië geweest en zit nu in thuisisolatie.

Delen

3 reacties

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline