Avond NVBS met Russische èn Amsterdamse trams

De afdeling Rijnland van tram- en treinvriendenclub NVBS organiseert op woensdag 18 maart een avond die geheel in het teken staat van trams. De Wassenaarse tramkenner Karel Hoorn doet verslag van zijn reizen naar Russische tramsteden en presenteert daarnaast beelden van de tram in Amsterdam.

De voor iedereen toegankelijke avond van woensdag 18 maart 2020 wordt gehouden in de Alettahof, Aletta Jacobsplantsoen 97, Voorschoten. Aanvang 20.00 uur. Bijdrage in de kosten voor NVBS-leden 2,50 euro, voor niet-leden 3,50 euro.

NVBS Rijnland verzorgt dit seizoen elf avonden over spoor en trein. Meer info op nvbs.com/rijnland.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline