Ondernemersvereniging BV Leiden kiest voor duovoorzitterschap

1

De leden van ondernemersvereniging BV Leiden hebben maandag Lorenzo van Beek en Ineke Lenssen gekozen tot nieuwe voorzitters. Zij nemen de voorzittershamer over van Erna Kortlang die de functie sinds 2013 bekleedde. Vanwege het steeds verder groeiende takenpakket van de voorzitter, is gekozen voor het duovoorzitterschap.

Ineke Lenssen heeft een brede achtergrond in projectmanagement in zorg, onderwijs, welzijn en gemeente. Sinds een aantal jaren is ze eigenaar/partner bij een bureau voor organisatieontwikkeling. Lorenzo van Beek werkt al meer dan 25 jaar in de hospitality-branche. Hij is directeur/eigenaar van twee hotels in Leiden en organiseert evenementen.

Penningmeester Eddy Staas legt eveneens zijn functie neer, hij geeft het stokje over aan Desiree Salentijn. Zij werkt als accountant bij Grant Thornton en is daar betrokken bij diverse projecten binnen de innovatieve bedrijven van Leiden.

BV Leiden is de grootste ondernemersvereniging van Leiden. Naast het organiseren van diverse evenementen en bijeenkomsten voor haar leden behartigt BV Leiden de belangen van Leidse ondernemers.

Delen

1 reactie

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Arjen Kennis

Je bent nu offline