Brand in kantoor Alrijne ziekenhuis Leiden

52

De brandweer is vanavond uitgerukt voor een automatische brandmelding in het Alrijne ziekenhuis in Leiden. In een kantoor op de achtste etage is een brandende computer aangetroffen. Patiënten ondervonden geen hinder van de brand. Hulpdiensten waren massaal aanwezig.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

52 reacties

  • killRdevil op

   Hoeft niet perse, een breuk in de kabel kan kortsluiting veroorzaakt hebben… Een extra tijdschakelaar ertussen zou al een hoop schade kunnen verhelpen, dan had dit sowieso voorkomen kunnen worden…

 1. Peter Ouwerkerk

  Dus nu gaat iedereen weer netjes ze computer uitzetten.

  1 grote onzin. Computer slecht onderhouden. Veel stof in de computer.

  Haal daarom ongeveer 2x per jaar je stofzuiger er doorheen. Of blaas het schoon met hoge drug

  • Zuster Zeik op

   Dat weet jij goed zeg! Voorlopig doen politie en brandweer onderzoek naar mogelijke brandstichting. Je bent dus gewoon een praatjesmaker met ‘hoge drug’.

 2. Zuster Zeik op

  Prachtig, al die speculaties hierboven. Ik zou bijna gaan geloven dat enkele van die figuren het onderzoek voor de brandweer hebben geleid.

 3. Ineke Spaan op

  Heb het zelf eens gehad op kantoor, alleen toen was het overdag. Een onderdeel in de pc begon te smelten en ik zag rook uit mijn pc komen, uiteraard snel de stekker er uit getrokken. Het schijnt dat dit bij 1 op de zoveel duizend computers gebeurd, meestal overdag waardoor er op tijd ingegrepen kan worden.

 4. Misschien was de brandende computer besmet met een gevaarlijk virus. 🙂

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Arjen Kennis

Je bent nu offline