Verkeerschaos op Voorschoterweg door storing Hooghkamerbrug

6

Op de Voorschoterweg heeft het verkeer gisteravond geruime tijd hinder ondervonden doordat de slagbomen van de Hooghkamerbrug op de grens van Leiden en Voorschoten niet meer omhoog gingen. Rond 18.00 uur blijven de bomen dicht en kwamen medewerkers van de provincie Zuid-Holland die verantwoordelijk is voor het beheer van de bruggen ter plaatse om het verkeer om te leiden. De storing heeft de hele avond voortgeduurd.

Delen

6 reacties

 1. Jammer dat er daar geen aansluiting op de RLR komt. Zou veel chaos in de toekomst kunnen voorkomen. 😉

 2. Fred van Dulst op

  Waarom kon de brug bij Intratuin niet tijdelijk opengesteld worden! Belachelijk dat deze brug alleen voor OV mag worden gebruikt!

 3. Dominique Hoogervorst

  Is het niet die bij de vink…
  Gaat deze wel weer vaag doen.
  Beloofd veel goed als er straks 1 weekend de brug afgesloten is……

  Mijn idee is….. Laat de brug gewoon dicht voor de zekerheid

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline