Fedde Le Grand op Koningsdag naar Leiden bij Jus D’Orange Kingsday Festival

De organisatie van het Jus D’Orange Kingsday Festival Leiden heeft Fedde Le Grand gestrikt als hoofdact van het festival dat wordt gehouden op maandag 27 april. Het grote publiek maakte in 2006 via de single ‘Put Your Hands Up For Detroit’ kennis met Fedde Le Grand en vanaf dat moment heeft zijn carrière een grote vlucht genomen. Shows op grote festivals als Tomorrowland, Ultra Miami, Mysteryland en Exit boekten de DJ van wereldformaat al.

Melle Tuik in gesprek met Koen ten Haken over de vierde editie van het Jus D’Orange – Kingsday Festival Leiden op maandag 27 april.

Net als voorgaande jaren zal ook de vierde editie van het Jus D’Orange – Kingsday Festival Leiden worden gehouden op het Cultuurplein Lammermarkt bij Molen de Valk.

Schuren bij de Buren
Na het succes van 2019 zal Schuren bij de Buren ook dit jaar weer de tweede area hosten. Schuren bij de Buren is een Leids concept met de fijnste Urban & HipHop met maand na maand uitverkochte edities in Gebroeders de Nobel.

Jus D’Orange – Kingsday Festival Leiden begint 27 april om 14.00 uur en duurt tot 23.00 uur. De kaartverkoop is inmiddels begonnen.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline