Brandalarm bij Meelfabriek blijkt loos

2

Een brandmelding bij de Meelfabriek in Leiden zorgde rond 17.15 uur voor de nodige inzet van hulpdiensten. De brandweer kwam met drie voertuigen, twee tankautospuiten en een autoladder naar de Oosterkerkstraat en ook de politie was met verschillende voertuigen en motorrijders snel ter plaatse.

Uiteindelijk bleek het te gaan om loos alarm. Mogelijk door de werkzaamheden op het terrein.

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Delen

2 reacties

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline