Streep door Leiden City Triathlon vanwege werkzaamheden in de stad

8

De Leiden City Triathlon wordt ook in 2020 niet gehouden. Er zijn teveel grootschalige werkzaamheden in Leiden op cruciale punten in het parcours om een goed evenement neer te kunnen zetten. De organisatie laat weten goede hoop te hebben dat de eerste editie van de Leiden City Triathlon in 2021 wel gaat plaatsvinden.

“Het positieve van al het werk dat tot nu toe gedaan is: er is absoluut vooruitgang geboekt en we hebben zeker de medewerking van de gemeente. Zo zijn we dus hoopvol gestemd voor 2021. Hou onze kanalen op sociale media en deze website daarvoor in de gaten. We’ll be back!”, aldus de organisatie van het evenement.

Al eerder afgelast
De eerste plannen voor de triathlon dwars door de binnenstad ontstonden al voor de zomer van 2019. De gemeente Leiden liet echter zo lang op zich wachten met het afgeven van de vergunning, dat de organisatietijd te kort werd. Eind vorig jaar werd bekend dat de gemeente een datum voor het evenement had gevonden en werd ervan uit gegaan dat de triathlon nu echt doorgang ging vinden.

 

Delen

8 reacties

  1. Goedzo, de Leidse binnenstad is GEEN evenemententerrein of iets dergelijks. Het is een dichtbevolkte historische stad. Houd dit soort megalomane activiteiten maar gewoon elders. Bijvoorbeeld op het strand? Daar hebben heel wat minder mensen last van, ruimte genoeg!

    • Een Leids burger op

      De reden is NIET dat men zou vinden dat er in de Leidse binnenstad al genoeg evenementen zouden zijn hoor…., maar vanwege de werkzaamheden. (zie foto.)
      Volgend jaar (20221 dus) hoopt men het wel te mogen organiseren.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline