BUURboek Zoeterwoude gestart

1

Naast het fysieke plein in de dorpskern heeft Zoeterwoude vanaf nu ook een digitaal dorpsplein: BUURboek Zoeterwoude. Op dit platform kunnen inwoners, verenigingen en organisaties elkaar informeren over wat er in de buurt gebeurt. “Dit kunnen bijvoorbeeld gezellige of sportieve activiteiten, maar ook informatieve bijeenkomsten zijn”, stelt een woordvoerder van de gemeente Zoeterwoude, initiatiefnemer van BUURboek, “uit onderzoek bleek dat inwoners, verenigingen en organisaties behoefte hebben aan een sociaal platform van en voor alle Zoeterwoudenaren“.

Alle inwoners, organisaties en verenigingen uit Zoeterwoude kunnen BUURbook gratis gebruiken. Zo is er één duidelijke plek waar informatie centraal te vinden is en partijen met elkaar in contact kunnen komen.

Geïnteresseerden kunnen een profiel aanmaken op de website van het BUURboek. Ook is er een gratis app.

Iedereen met vragen over BUURbook kan elke woensdag van 15:00 tot 16:00 uur terecht in de bibliotheek (Buitenplaats, Veldboeket 3 in Zoeterwoude-Dorp). In de bibliotheek is een computer aanwezig waarop BUURboek bezocht kan worden. Vragen kunnen ook per e-mail aan buurbook@bibliotheekrijnenvenen.nl gesteld worden.

Delen

1 reactie

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Robbert Beurse

Verslaggever en inwoner van Zoeterwoude. Maakt radio in de Leidse regio sinds 1995.

Je bent nu offline