Bus Experience Arriva Leiden druk bezocht

1

De eerste Bus Experience van Arriva in Leiden is afgelopen zaterdag bezocht door bijna vijftig belangstellenden die het vak van buschauffeur willen leren. Tijdens de dag zijn de deelnemers door ervaren chauffeurs en opleiders geïnformeerd over het beroep buschauffeur.

(Foto: Arriva).

De openbaar vervoersbedrijven hebben een nijpend tekort aan chauffeurs. Om een tekort in de toekomst te voorkomen, is Arriva altijd op zoek naar nieuwe mensen. Met de Bus Experience kregen de potentiële buschauffeurs de kans om naast praktische informatie ook zelf een bus te besturen. Arriva beschikt over twee eigen lesbussen en biedt daarmee een eigen opleiding aan. Ook zijn er opleidingstrajecten waarbij mensen worden opgeleid tot machinist of steward. Hiervoor werkt Arriva samen met meerdere opleidingsinstituten.

Meer informatie over vacatures en opleidingstrajecten bij Arriva is hier te vinden.

Delen

1 reactie

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Arjen Kennis

Je bent nu offline