Man redt persoon uit gracht bij “Annie’s”

37

Door een ongelukkige uitwijkmanoeuvre voor een taxi is vannacht een man bij de Hoogstraat in de gracht terechtgekomen. Een voorbijganger die het incident zag gebeuren heeft de man gered door zelf ook de gracht in te gaan. De man is door ambulanceverpleegkundigen nagekeken, hij mocht uiteindelijk met familie mee naar huis.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

37 reacties

  • Ten eerste kyn je niet het water in duiken als je er niet bent. Ten tweede is bij melding persoon te water gebruikeljk met meerdere eenheden te gaan voor eventuele reanimatie. Hier dus 2 personen te water en dus minstens 4 personen nodig voor eventuele reanimatie.
   Maar als je het te veel vind mag je het doorgeven hoor, komen ze bij jou gewoon met minder mensen. Jammer als een van je gezinsleden dan ook hulp nodig heeft.

   • Barbara Vehoeve op

    Top reactie van Evelien Gort, niets aan toe te voegen. Respect voor de man die in het water sprong om te helpen en ook veel respect voor de hulpverleners die onder de meest bizarre omstandgheden moeten werken en iedereen helpen ook Leon zonder achternaam!!

 1. Johan Volkers

  Geweldig dat hij gered werd. Gelukkig is niet iedereen onverschillig.
  Mbt politie-inzet: die is altijd belachelijk hoog bij dit soort gebeurtenissen.
  Waarom, toch?

  • Irene vd Laan op

   2 personen te water, mogelijkheid tot noodzakelijke reanimatie waar je dus 4 mensen bij nodig hebt……..
   Als de politie met 1 auto zou komen en de 2e te reanimeren persoon zou in moeilijkheden komen, had je daar weer commentaar op gehad.
   Maar goed als er familieleden van jou in het ijskoude water terecht komen sturen we we 1 agent hoor. Mag hij kiezen wie hij gaat redden.

   • Hey Bram was eigenlijk te hopen dat jij het was dan hadden we een paar steenen naar je gegooit dan wisten we zeker dat je niet boven kwam

    • Aan de taalfouten kun je wel zien van welk niveau Rik is. Zijn begeleiders zouden beter op moeten letten wat hij op internet allemaal doet.

    • Oh Rikkert toch, wat een agressie. Jij heb duidelijk al een tijdje geen pik gezien. Je mag altijd bij mij langskomen hoor. Kusje!

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline