Politieduikers vinden stoffelijk overschot in water Zoeterwoudsesingel

15

Duikers van de politie hebben bij de Zoeterwoudsesingel in Leiden een stoffelijk overschot uit het water gehaald. Een woordvoerder van de politie laat weten dat de zoektocht op gang kwam naar aanleiding van een melding. De duikers worden ondersteund door rechercheurs aan beide kanten van de singel. Het water aan de Zoeterwoudsesingel is in beide vaarrichtingen afgesloten. Onderzoek moet uitwijzen wat er is gebeurd en wat de doodsoorzaak is.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

15 reacties

  1. Jeetje, wordt steeds gekker in deze maatschappij……., wat zal er nu weer gebeurd zijn? Vreselijk…… 🙁

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Arjen Kennis

Je bent nu offline