Overval op slijterij Hooigracht: dader voortvluchtig

33

Afgelopen avond is de Gall & Gall slijterij op de hoek van de Hooigracht en de Oude Rijn in Leiden overvallen. Dat gebeurde rond 21.30 uur. De dader is een blanke man van ongeveer 1.70 meter lang. Hij droeg een groene jas, een blauwe spijkerbroek en groene schoenen. Hij ging er na de overval lopend vandoor in de richting van de Oude Vest. Hij is nog niet aangehouden.

Delen

33 reacties

  • Wat een sneue opmerking. Goed dat je foto er bij staat, weet iedereen wie dat zielige figuur is.
   Ik ken betreffende dame niet, maar deze reactie zegt meer over jou dan over jou. Wat een bekrompen geest heb je dan zeg……stakker.

   • Jesse Beekers woont in Warmond volgens zijn facebookprofiel. Hij heeft kennelijk een vervelende ervaring gehad met de betreffende filiaalmanager maar zal het er wel naar gemaakt hebben.

  • This te hopen dat ze bij jou ook een keer een overval doen en dat je in je broek pist van angst omdat er een pistool op je gericht is .. wat een achtelijke opmerking zeg

  • Gezien dag en tijdstip waarop u de kwalijke reactie plaatste vermoed ik dat u stomdronken was. Drink minder en betracht meer zelfbeheersing, anders zal uw ongeremde wangedrag op een keer heel nare gevolgen voor u kunnen hebben. Zoek desnoods medische of psychologische hulp.

  • Hoi Jesse, volgens je FB profiel werk je als psychiatrisch verpleegkundige bij Alrijne Zorggroep. Loop maandag even bij je baas langs om psychische hulp te vragen. Je hebt het duidelijk hard nodig.

   • Ik hoop dat zijn baas mee leest, zo’n figuur wil je toch niet in je (zorg)organisatie hebben.

  • Hoezo is de filiaalmanager een kutwijf? Had ze je betrapt toen je weer eens iets probeerde te stelen? Stop daar gewoon eens mee man, je loopt al jaren overal te jatten.

  • Ik vind niet dat wij ons koopgedrag moeten aanpassen aan tuig. Idem dito met het slopen van groen vanwege “sociale veiligheid”. Dat maakt de omgeving alleen nog maar meer onleefbaar.

 1. Sterkte voor de eigenaar, mar het is wel Vastentijd, geen alcohol. Gewoon veertig dagen alle slijterijen dicht.

 2. Sterkte natuurlijk!.en alleen een gestoorde plaats zo”n opmerking als.die Jesse.Jaren terug zag ik een tekenfilmpje.Wat een oplossing zou kunnen zijn:).Voor de kassa en luik met een tapijtje er over.Dan komt er zo”n lijpo die je bedreigt met mes of pistool voor geld.Je drukt met je voet op een knop het luik gaat open en die overvaller stort in een bak met zoutzuur.Probleem opgelost!

 3. Jack Vreeswijk

  Dit is het gedrag van al die mensen die ze hier naar binnen halen, maar het word als normaal beschouwd dus gewoon doorgaan want we hebben geen tijd meer om dit te bestrijden.

  • JaapdeVries op

   Fijn dat u hier gewoon uw abjecte discriminerende domheid zo openlijk etaleert. Ik weet niet hoe lang u bent, maar u zou prima aan in dit artikel genoemde signalement kunnen voldoen. Overigens ken ik veel voorbeelden van ‘mensen die ze hier naar binnen halen’ die de Nederlands grammatica beter beheersen dan u.

  • JACK VREESWIJK. HET IS EEN BLANKE MAN . NIKS GEEN ZWARTE OF VLUCHTELING. VUILE TYFUSS RACIST DIE JE BENT😆

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline