Man raakt gewond terwijl hij blikschade bekijkt op Leidse Kooilaan

13

Een man is vanmiddag gewond geraakt op de Kooilaan in Leiden. Met een personenauto raakte hij betrokken bij een kop-staartbotsing waarbij de auto beschadigd raakte. Toen hij de schade ter hoogte van de Albert Heijn op de Kooilaan wilde bekijken, kwam de man hard ten val en raakte daarbij gewond. Ambulancepersoneel heeft de man gestabiliseerd en met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om het beschadigde voertuig te bergen.

Delen

13 reacties

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline