Floortje Brand wint tweede Leidse voorronde van De Nationale Voorleeswedstrijd

1

De tweede voorronde van de De Nationale Voorleeswedstrijd is gewonnen door Floortje Brand van de Lorentzschool in Leiden. Floortje zal binnenkort Leiden/Leidendorp vertegenwoordigen in de regionale finale.

De jury vond dat Floortje op haar gemak een fragment uit het boek Puppy Love van de reeks “Dagboek van een Muts” van Rachel Renée Russell voorlas. “Ze las moeilijke woorden moeiteloos voor en met een goede uitspraak. Dit gold ook voor Engelse termen,” aldus de jury.

Kwart finale
Floortje gaat samen met Juultje Kruithof, winnares van de eerste voorronde, door naar de kwartfinale op zaterdag 28 maart in BplusC Het Leidse Volkshuis.

Delen

1 reactie

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Arjen Kennis

Je bent nu offline