Opening nieuwe locatie Technolab

1

Technolab Leiden verhuist naar een nieuwe locatie: Bètaplein 28. In het gebouw van het DaVinci VMBO Lammenschans krijgt Technolab een nieuwe ruimte met een vloeroppervlak van duizend vierkante meter en een eigen opgang. De nieuwe locatie moet dé nieuwe hotspot voor techniekonderwijs in de regio worden.

Iedereen wordt uitgenodigd om op 13 maart van 16:00 uur tot 17:30 uur aanwezig te zijn om de nieuwe ruimte te bekijken. Na de première van de korte film ‘Ontdek dat je het kan’ verricht onderwijswethouder Paul Dirkse de officiële opening. Daarna is er mogelijkheid om de ruimte en de activiteiten te verkennen onder het genot van een hapje en drankje.

Ook kinderen mogen mee naar de opening. Aanmelden kan via annette@technolableiden.nl. De organisatie vraagt het aantal personen en de leeftijd van kinderen die meekomen door te geven.

Programma
15.45 uur inloop en bezichtigen resultaten workshop ‘hubots’
16.00 uur welkomstwoord Ben Schippers en Ivor Bergsma
16.10 uur première van de korte film ‘Ontdek dat je het kan’
16.15 uur officiële opening door wethouder onderwijs Paul Dirkse
16.30 uur ruimte en activiteiten verkennen met een hapje en drankje
17.30 uur einde

Delen

1 reactie

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline