Kinderopvang ‘Smallsteps Pollewop’ ontruimd vanwege gaslucht

10

Na een melding van gaslucht is kinderopvang “Smallsteps Pollewop” aan de Slachthuislaan in Leiden vanmiddag enige tijd ontruimd geweest. De met spoed gealarmeerde brandweer heeft verschillende metingen uitgevoerd in en buiten de kinderopvang. Er zijn geen waarden gemeten die duiden op een gaslek. Na de controle mochten de kinderen weer terugkeren in de kinderopvang.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

10 reacties

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Arjen Kennis

Je bent nu offline