Flinke schade bij eenzijdig ongeval in Leiden

34

Een automobilist heeft vannacht bij een eenzijdig ongeval op de Ter Haarkade in Leiden voor flinke schade gezorgd. Door een nog onbekende oorzaak botste het voertuig tegen een geparkeerde auto. De botsende auto is daarna op zijn zijkant tot stilstand gekomen. De bestuurder is met een ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Een berger heeft de auto weer op vier wielen gezet en afgevoerd.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

34 reacties

 1. Jans Ramaker

  Rijden ook veel te hard daar over de boshuizerkade en de ter haar kade ,mogen officieel maar 30 ..
  Nemen soms maarzo de verkeerde kant van de vluchtheuvel dus eigen schuld dikke bult.. het mag niet maar ik heb het dikwijls gedacht hoor vlieg maar tegen een boom mafkees..

 2. Ik kijk vanuit mijn keukenraam uit op de ter Haar kade. Het is een 30km zone maar elke dag weer zie ik automobilisten deze weg als racebaan gebruiken. Ik ben bang om er te fietsen.
  Vandaag kwam ik een nog levende aangereden meerkoet tegen. Het arme beestje had duidelijk veel pijn. Ik heb de dierenambulance gebeld. Helaas beleven de auto’s voorbijrazen. Ik durfde ook de weg niet op om het beest te pakken of hem te helpen want dan zou ik zelf ook aangereden worden. Helaas is het beest voor de dierenambulance ter plekke was nogmaals aangereden. Nu was hij wel dood!
  Niemand die ook even helpt! Ik sta daar toch niet voor niets aan de kant van de weg in de stromende regen? Je hebt het toch ook door als je een dier aanrijdt?
  Rijdt normaal, kijk uit je doppen en als je dan toch per ongeluk iets aanrijdt neem dan ook je verantwoordelijkheid.
  Is dan dan echt zo moeilijk?

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Arjen Kennis

Je bent nu offline