Eric Krijgsman terug in de raad voor D66 Leiden

D66-raadslid Lodi van Brussel die halverwege volgende maand afscheid neemt van de Leidse politiek wordt opgevolgd door Eric Krijgsman. Dat wordt vandaag bekend gemaakt. Krijgsman zat al eerder in de raad, maar viel bij de vorige verkiezingen net buiten de boot. Nu treedt hij dus alsnog toe tot de grootste fractie in Leiden.

In het dagelijks leven is Krijgsman adviseur en commissiegriffier bij de provincie Noord-Holland.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline